برگزاری پنجمین دوره جشن دانش‌آموختگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین

همزمان با هفته وحدت صورت گرفت؛

برگزاری پنجمین دوره جشن دانش‌آموختگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، دانش‌آموختگان این واحد دانشگاهی در رشته‌ها و مقاطع مختلف تحصیلی در حضور خانواده خود، هیات رئیسه واحد، اساتید دانشگاه، فرماندار و تنی چند از مسؤولین شهرستان، دانش‌آموختگی خود را جشن گرفتند.

دکتر عباس شمسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، با تبریک ایام میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) و همچنین تبریک به دانشجویان و خانواده‌های آنان برای پشت سر گذاشتن این مرحله از تلاش و کوشش علمی، آنها را به ادامه پژوهش، تحصیل و کسب دانش و معلومات عالیه رهنمون ساخت.

پنجمین دوره جشن دانش آموختگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین با هدف ایجاد و حفظ ارتباط مستمر بین دانش‌آموختگان، تقدیر و تشکر از تلاش‌ها و فعالیت‌های علمی و فرهنگی آنان در طول دوران تحصیلی و فراهم کردن خاطره‌ای به یاد ماندنی برگزار گردید و تلاوت قرآن، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، سرود دانشگاه آزاد اسلامی و کلیپ عملکرد واحد، سخنرانی فرماندار شهرستان، اجرای سوگند نامه، اجرای نمایش شاد و ... از دیگر برنامه های این جشن بود که روزی خاطره‌انگیز و به‌یاد ماندنی را خلق کرد.

چهارشنبه 24 آذر 1395  12:19

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 29 دى 1395  8:57:1
تعداد بازديد از اين خبر : 552
خمین، بلوار شهدای دانشجو، بلوار دانشگاه، شهرک دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین